Ljubica i Jozo Gabrić iz Lipe proslavili 50. obljetnicu braka

Ljubica i Jozo Gabrić iz Lipe proslavili 50. obljetnicu braka

Link na izvornu vijest

Ljubica i Jozo Gabrić iz Lipe danas su proslavili 50. obljetnicu sakramentalnoga bračnog zajedništva.

Ljubica (rođ. Šarac) i njen Jozo našli su se u onoj istoj crkvi – Presvetoga Srca Isusova u Kongori – u kojoj su jedno drugome prije pet desetljeća obećali vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti i u kojem je potvrđen brak u kojemu se rodilo petero djece: tri kćeri (Ivana, Marija, Ružica) i dva sina (Ivica, Marko). Naglašavamo i kako (zasad) imaju četrnaestero unučadi.

Vjenčali su se 22. siječnja 1973. godine, pred tadašnjim župnikom fra Bogomirom Zlopašom i svjedocima vjenčanja: Filipom Krajinovićem, Ivanom Crncem, Brankom Lončarem i Antom Gabrićem.

Dugi niz godina svi žive i rade u Austriji i samu obljetnicu proslavili su u tuđini u siječnju (čestitku su primili i od zemaljskoga poglavara Gornje Austrije) a danas su to učinili u rodnom kraju i rodnoj župi.

Svetu misu služio je Ljubičin rođak fra Bože Milić, gvardijan Franjevačkoga samostana u Tomislavgradu a uz obitelj nazočila je brojna rodbina, prijatelji i kumovi.

Nakon svete mise upriličen je ručak na Blidinju.

Ljubici i Jozi čestitamo i želimo im još dug, sretan i svakim Božjim blagoslovom ispunjen život.

mandino-selo

Ljubica i Jozo Gabrić iz Lipe proslavili 50. obljetnicu braka

Objava Ljubica i Jozo Gabrić iz Lipe proslavili 50. obljetnicu braka pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?