Izbornik Dalić pješice hodočastio iz Livna do Svetišta Gospe Sinjske

Izbornik Dalić pješice hodočastio iz Livna do Svetišta Gospe Sinjske

Link na izvornu vijest

Izbornik Dalić pješice hodočastio iz Livna do Svetišta Gospe Sinjske

Među tisućama hodočasnika koji u ponedjeljak 14. kolovoza 2023. od ranih jutarnjih sati pristižu u Svetište Gospe Sinjske bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, objavljeno je na portalu Ferata.

Izbornik Dalić u Sinj je stigao pješke iz Livna sa svojom obitelji i livanjskim gradonačelnikom Darkom Čondrićem.

Nakon što je sudjelovao na ranojutarnjoj misi izbornik se kratko zadržao u razgovoru sa sinjskim gvardijanom fra Marinkom Vukmanom i drugim fratrima. Između ostaloga, kazao je kako je na putu iz Livna do Sinja susreo do sada najveći broj hodočasnika. Na kraju susreta, sinjski franjevci zaželjeli su mu uspjeh u osobnom životu, ali i u njegovom poslu.

Po izlasku iz samostana, s nogometnim izbornikom fotografirali su se brojni hodočasnici, kako najmlađi, tako i stariji.

Ovo nije prvi put da izbornik Dalić pješke hodočasti iz Livna u Sinj, Čudotvornoj Gospi Sinjskoj, objavljeno je na portalu Ferata.

Objava Izbornik Dalić pješice hodočastio iz Livna do Svetišta Gospe Sinjske pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?