OVO OBAVEZNO URADITE SA PEŠKIRIMA ZA PLAŽU KADA STE NA ODMORU: SAMO TAKO ĆETE SE RIJEŠITI PRLJAVŠTINE I BAKTERIJA

OVO OBAVEZNO URADITE SA PEŠKIRIMA ZA PLAŽU KADA STE NA ODMORU: SAMO TAKO ĆETE SE RIJEŠITI PRLJAVŠTINE I BAKTERIJA

Link na izvornu vijest

OVO OBAVEZNO URADITE SA PEŠKIRIMA ZA PLAŽU KADA STE NA ODMORU: SAMO TAKO ĆETE SE RIJEŠITI PRLJAVŠTINE I BAKTERIJA

Oni su uglavnom šarenih bolja i velikih dimenzija kako bi se uklopili uz ljetne raspoloženje i pružili potpunu udobnost.

Peškir za plažu obično treba da bude tanjeg sloja kako bi se brzo sušio, a mora biti i mekan kako se koža ne bi iritirala.

Često se postavlja pitanje kakav peškir je potrebno ponijeti na odmor i koliko njih.

Pa sve zavisi od osobo do osobe, nekome je dovoljan i jedan, dok će nekom trebati minimum dva kako bi ih zamijenio kada se uprljaju.

Sve u svemu peškir za plažu neka bude što veselije boje i što veći kako bi svaki dio tijela bio na peškiru kada ležite, a ne na betonu, ležaljci, kamenju ili pijesku. On je svakako mnogo čistiji od svega toga.

Ako imate mjesta u koferu ponesite dva peškira da bi mogli da ih zamijenite kada se prvi bude uprljao, a ukoliko niste u mogućnosti da ponesete dva onda se potrudite da izdržite sa jednim koji možete oprati na najjednostavniji način sa vrućom vodom i detersžentom kako bi skinuli prljavštinu i bakterije. Ostavite ga da se osuši na suncu i spreman je za korištenje.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?