Granična policija kod Slivna u vozilu pronašla 2,6 kilograma ‘speeda’

Link na izvornu vijest

Dubinskom graničnom kontrolom metkovska je policija kod Slivna u osobnom vozilu dubrovačkih registracija pronašla 2,6 kilograma droge ‘speed’ te hašiš, indijsku konoplju, kokain i ecstasy, izvijestila je u srijedu Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Iz policije su istaknuli kako je prilikom kontrole u nedjelju u osobnom vozilu zamijećena crna torba, a pored nje plastični paketić s bijelom praškastom tvari, nalik na drogu. Budući da je jedan od putnika u vozilu više puta kažnjavan zbog zlouporabe droga, posumnjalo se na krijumčarenje droge zbog čega je zatražen nalog za pretragu.

„Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku pretraženo je vozilo te je u crnoj torbi pronađeno 2614,1 grama amfetamin-speeda, 69 grama hašiša, 44,4 grama konoplje, 20,0 grama kokaina i 25 komada tableta ecstasya“, naveli su iz dubrovačko-neretvanske PU.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da pripada spomenutom putniku, 44-godišnjem hrvatskom državljaninu, te da je bila namijenjena preprodaji narko konzumentima u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Post Granična policija kod Slivna u vozilu pronašla 2,6 kilograma ‘speeda’ je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?