Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise

Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise

Link na izvornu vijest

Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise

Prilikom upisa djeteta u školu stranih jezika mnogi se roditelji suoče s pitanjem odabira škole koja će najbolje odgovarati djetetu, no i njima samima. U današnje vrijeme ponuda škola i programa je sve veća, što mnogima dodatno otežava donošenje odluke. Kako biste sebi olakšali posao, a djeci priuštili ono što im je zaista potrebno – obratite se iskusnim edukatorima iz škole SUPERENGLISH.

Škola stranih jezika trebala bi djetetu olakšati praćenje redovne nastave jezika, ali i pružiti dodatan izazov i još više znanja. Mi nudimo adekvatne razine uz koje će vaše dijete moći razumjeti školsko gradivo i istovremeno uživati u druženju – na stranom jeziku, naravno. Ovo je osobito važno u vremenu kad su djeca ostala u velikom deficitu redovite nastave svih predmeta pa tako i engleskog jezika.

VRIJEME ODRŽAVANJA NASTAVE
Škola stranih jezika izborna je aktivnost pa je stoga važno da se ne preklapa s obaveznim i drugim slobodnim aktivnostima koje dijete ima kroz dan. Susrete uvijek prilagođavamo već formiranim aktivnostima.

LOKACIJA ŠKOLE
Živimo u užurbanim vremenima i svima nam je važno da obaveze možemo obavljati bez čekanja i nepotrebnog gubljenja vremena. Kod odabira škole stranih jezika stoga obratite pažnju i na to gdje se nalazi, može li dijete samo odlaziti na nastavu ili, ako je potreban prijevoz, imate li gdje ostaviti vozilo te možete li za vrijeme nastave „skoknuti“ u blizini nešto obaviti. Naša adresa je već dobro poznata svima jer se na njoj odvijaju i drugi različiti edukacijski programi.

CIJENA TEČAJA
Uz sve do sad navedene kriterije jedan od važnijih je cijena tečaja. U učenje stranih jezika isplati se ulagati jer to je vještina koja se koristi kroz cijeli život i otvara mnoga vrata. Naš centar održava mjesečno 8 školskih sati po cijeni od 30 KM.

Učenicima nije potreban dodatan materijal jer se koriste školski udžbenici!

Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona: 063 / 440 – 476.

Zbog rada u malim grupama, broj mjesta je ograničen!

posusje.info

Objava Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?