Doris Dragović  na krcatom Kantarevcu priredila glazbeni spektakl u Mostaru

Doris Dragović na krcatom Kantarevcu priredila glazbeni spektakl u Mostaru

Link na izvornu vijest

Doris: „Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša!“

Sinoć je u Mostaru, na rasprodanom stadionu Kantarevac, održan iščekivani koncert hrvatske glazbene dive Doris Dragović. Bio je to do sada njezin najveći koncert u Bosni i Hercegovini.

Koncert je započeo oko 21,30 i trajao više od dva sata u kojima je Doris ispred više tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove. Punih pet godina Doris nije nastupala u Mostaru, a hercegovačka publika sinoć nije skrivala da je u gradu na Neretvi popularna Splićanka jedna od najvećih i apsolutna miljenica publike!

Doris je koncert otvorila pjesmom „Ima nešto u tome“, pa potom odmah nastavila s hitovima „Jedini“, „Selim ti ja“, „Dug“, „Gabrijel“….Nisu izostale ni pjesme „Neću propast ja“, „Sudnji dan“, „Zemlja i stina“, „Marija Magdalena“, „Ti“, „Ljubav stara“, „Baklje ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Petak“, „Šakom o stol“, a ni novije uspješnice „Brod za nabolje“ i „Sve smo mogli imat’“.

Doris Dragović  na krcatom Kantarevcu priredila glazbeni spektakl u Mostaru

U publici u kojoj su se sinoć našli fanovi Doris Dragović svih generacija, zavladala je najveća euforija kada je Doris zapjevala „Sedam mora, sedam gora“ i „Željo moja“.

Iako je jučer u Mostaru temperatura dosegla 36 stupnjeva, a ni večernji sati nisu donijeli veliko popuštanje vrućine, publika se nije dala smesti, ruke su cijelu večer bile gore, skandiralo se, pjevalo i plesalo, a Doris je još jednom potvrdila da je uistinu vrhunska umjetnica i prava glazbena diva.

Blistala je na pozornici Kantarevca i prštala od energije od prvog trenutka izlaska na pozornicu. Emotivna publika je bez prestanka sve njene pjesme pjevala uglas, a Doris se nije štedjela i publici je sinoć bez zadrške poklonila i puno lijepih riječi.

„Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša. Odavde sa sobom odnosim puno više od onoga s čim sam pred vas došla u Mostar“, poručila je Doris svojoj publici na kraju koncerta.
Ivan Glibo, organizator i producent koncerta naglasio je kako je koncert bio jedan od najznačajnijih za grad Mostar i najavio nastavak turneje Doris Dragović u Bosni i Hercegovini:

„Prezadovoljni smo postignutim, Hercegovina je pokazala koliko voli Doris. Mostar dugo nije imao ovakav koncert, a Kantarevac nikada nije bio ovako pun. Sljedeće godine nastavljamo s novim koncertnim terminima s Doris u Bosni i Hercegovini“, zaključio je Glibo.












The post Doris Dragović na krcatom Kantarevcu priredila glazbeni spektakl u Mostaru appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?