Objavljeno što je policija našla kod huligana koji je BBB-e odveo do sukoba s huliganima AEK-a

Objavljeno što je policija našla kod huligana koji je BBB-e odveo do sukoba s huliganima AEK-a

Link na izvornu vijest

Objavljeno što je policija našla kod huligana koji je BBB-e odveo do sukoba s huliganima AEK-a

Grčka policija uhitila je navijača Panathinaikosa za kojim je bila raspisana tjeralica nakon nereda u New Philadelphiji koji su se dogodili uoči utakmice AEK-a i Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka koja je na kraju zbog tih nereda odgođena. Grčki mediji objavili su snimke na kojima tvrdi da se vidi da je vodio BBB-e do mjesta na kojem su se sukobili s navijačima AEK-a.

Novinari grčkog portala Newsit preciziraju da je grčki navijač uhićen u svojoj kući u području Gyzi. Nakon toga je grčka policija napravila i pretres kuće, a navijač je identificiran preko snimaka s incidenata.

Vrijedi istaknuti da je navijač Panathinaikosa već otprije poznat grčkoj policiji jer je bio umiješan u nekoliko navijačkih nereda i raznih tučnjava

Uskoro se očekuje izdavanje drugih naredbi za uhićenje, budući da su policijski službenici identificirali druge huligane koji izbjegavaju uhićenje putem registracijskih oznaka nekih automobila.

Policija je kod pretresa kuće i automobila navijača Panathinaikosa pronašla dva računala, dvije metalne bejzbol palice, dvije crne kacige, mobilni telefon i drvenu kacigu.

“Uhićena osoba bit će izvedena pred nadležno tužiteljstvo“, objavila je policija.

Objava Objavljeno što je policija našla kod huligana koji je BBB-e odveo do sukoba s huliganima AEK-a pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?