Glumac Filip Vidović posjetio Ljubuški i proveo dan s Ivanom Čuljak

Glumac Filip Vidović posjetio Ljubuški i proveo dan s Ivanom Čuljak

Link na izvornu vijest

Glumac Filip Vidović posjetio Ljubuški i proveo dan s Ivanom Čuljak

Hrvatski glumac, kojem se često tepa da je vlasnik ‘najslađeg osmijeha’, proveo je dan sa simpatičnom slastičarkom Ivanom Čuljak, a to je samo bio još jedan razlog da hrvatska javnost pretpostavi da je riječ o novom paru na sceni.

Simpatični glumac Filip Vidović svojim je osmijehom prošle godine osvojio obožavatelje showa ‘Ples sa zvijezdama’, a na ‘najslađi osmijeh’ pala je i Ivana Čuljak, također natjecateljica tog showa. Na Instagramu je objavila da je provela dan s Vidovićem, a mnogi su se zapitali je li to potvrda njihove romantične priče.

 

Naime još otprije se šuška da između njih postoje simpatije, no donedavno se mislilo da šarmantni glumac ljubi voditeljicu Miju Kovačić, no to nikada nisu potvrdili.

Čuljak i Vidović natjecali su se u istoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’, no tada su oboje bili u sretnim vezama.

Vidovića je iz publike podržavala zaručnica koja je svake nedjelje s ljubavlju pljeskala njegovim plesnim koracima, a Čuljak je ljubila tajanstvenog Meksikanca o kojem se ne zna gotovo ništa. Međutim Vidović je nakon svog plesnog projekta raskinuo zaruke s instruktoricom salse, a Meksikancu ni traga ni glasa…

‘Volim rizik, mislim da je potrebno riskirati. Ne vidim ništa loše u tome. Često nam se događa neka vrsta sigurne zone koja zna biti pogubna. Najljepša i najbolnija iskustva dolaze iz riskiranja. Nitko ne voli taj bolni trenutak, ali što ako ti se pritom dogodi ono najčarobnije, najvrednije i najmagičnije. Mislim da je to ipak vrijedno toga’, komentirao je Vidović nedavno za Story, napomenuvši da ne voli govoriti o privatnom životu.

SPAVAŠ LI MIRNO, IVANA ČULJAK?’: Nakon što je s njom posjetio Hercegovinu, Filip Vidović javio se ‘staroj ljubavi’

 

Podsjetimo, Filip je posjetio Ljubuški i Klobuk s natjecateljicom ‘Plesa sa zvijezdama’, slastičarkom Ivanom Čuljak kojoj je Ljubuški rodni grad.

 Jelena Perčin i Filip Vidović na L'Adria Story Hall of Fameu 2023 IZVOR: STORY PRESS

Nakon što je s Ivanom Čuljak posjetio njen rodni kraj, te uživao u bureku i plivanju u bazenu, Filip Vidović javio se Miji Kovačić. Kao što je prvi put pokrenula glasine njihovom fotografijom, tako je i ovaj put Viktorija Rađa objavila fotografiju videopoziva Filipa i Mije Kovačić.

‘Spavaš li mirno, Ivana Čulo’, pitala je Rađa pored snimka na kojem Mia ima širok osmijeh.

 Filip Vidović
IZVOR: INSTAGRAM

 

Glasine da Filip ljubi Miju Kovačić krenule su nakon što je Viktorija Rađa na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se drže za ruke. Osim što se može vidjeti kako se drže za ruke, na fotografiji su se vidjeli i papirići na kojima su ispisana njihova imena, a cijela atmosfera činila se poprilično romantičnom i prisnom.

Što su nam tada o fotografiji rekli Filip i Viktorija, pročitajte ovdje.

 Filip Vidović zaručen je s djevojkom Natašom
IZVOR: STORY ARHIVA

Objava Glumac Filip Vidović posjetio Ljubuški i proveo dan s Ivanom Čuljak pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?