Pogledajte kako je Dinamo ispao u neviđenoj drami

Pogledajte kako je Dinamo ispao u neviđenoj drami

Link na izvornu vijest

Sve do sučevog dodatka Dinamo je u Ateni vodio 2-0 i imao u rukama mjesto u doigravanju za Ligu prvaka da bi s dva pogotka u dodanom vremenu AEK izjednačio na 2-2 i tako došao na korak od plasmana u grupnu fazu elitnog europskog klupskog natjecanja.

Josip Šutalo je doveo Dinamo u vodstvo u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena, kad je prvi bio na odbijenoj lopti i iz neposredne blizine ju poslao u mrežu.

U 65. minuti Dinamovu je prednost udvostručio Robert Ljubičić kad je sa sedam-osam metara svladao domaćeg vratara Stankovića, a nakon sjajnog dodavanja Brune Petkovića.

U drugoj minuti sučevog dodatka je domaći kapetan Sergio Araujo smanjio na 2-1, što je utakmicu vodilo u produžetak. No, u desetoj minuti dodatka za domaću je momčad dosuđen kazneni udarac.

Livaković je obranio udarac Levija Garcije, ali je prvi na odbijenoj lopti bio Domagoj Vida i glavom ju poslao u mrežu za konačnih 2-2 i plasman AEK-a u doigravanje za Ligu prvaka, piše HRT.

Treba istakuti sjajnog Livakovića koji je držao Dinamo tijekom cijele utakmice, kako u prvoj utakmici, tako i u uzvratu. Ipak, ove sezone Ligu prvaka Dinamo neće igrati.

Ispadanje je prokomentirao trener Dinama Igor Bišćan: “Čestitam AEK-u i njegovim igračima na prolasku dalje. Želim i čestitati mojim igračima za trud. Igrali su u vrlo teškim uvjetima na ovom stadionu. Ovo je za mene jako tužan trenutak, vjerojatno najgori u cijelom životu. Bili smo jako blizu prolaska, ali na kraju ipak nismo uspjeli.

Možemo sad analizirati kako god hoćemo, ali nije trenutak da se rade analize zašto se to dogodilo na kraju susreta. U ovom trenu nemam volje ni za što, najviše mi je žao mojih dečkiju, zaista. Ovdje doći, odigrati ovako, biti toliko blizu, na kraju na najgori mogući način izgubiti taj prolaz. Stvarno ne vidim smisla da još nešto komentiram.”

Dinamo svoj put nastavlja u play-offu Europa lige, a protivnik će biti Sparta Prag.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?