Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Link na izvornu vijest

Hrvatska je popularna ljetna destinacija među slavnima i bogatima, a ovog ljeta kao omiljeno za odmor Lijepu našu nije zaobišla ni obitelj Beckham. Bivšu članicu sastava ‘Spice Girls’, a danas modnu dizajnericu, Victoriju Beckham i njezinog supruga, bivšeg nogometaša Davida Bechkama fotografi su s djecom snimili na Lopudu gdje su se iskrcali u poslijepodnevnim satima.

Čini se kako su Beckhamovi, koji su u braku 24 godine te imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Seven, na našoj obali pronašli oazu odmora jer je ovo već druga godina zaredom da borave na dubrovačkom području.

The post Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju first appeared on ABCportal.info.

Objava Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?