Simfonijski rock spektakl Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony u Mostaru! Doživite sve velike hitove legendarnog benda Queen u petak, 25.8. uz Dinu Jelusića

Sve je spremno za simfonijski rock spektakl Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony u Mostaru, koji će u petak, 25.8. ispuniti stadion Kantarevac hitovima legendarne grupe Queen.

Raskošna produkcija, vrhunski orkestar, rock bend i zbor, s ukupno 75 glazbenika na sceni, uz trenutačno najtraženijeg hard rock pjevača u svijetu – Dinu Jelusića,  dovoljan su razlog da i vi ovog petka požurite na Kantarevac i od 20h uživate u ovoj koncertnoj senzaciji.

Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, The Show Must Go On, Radio GaGa, I Want to Break Free, I Want it All, Don’t Stop Me Now, A Kind of Magic samo su neki od velikih hitova  grupe Queen u kojima će publika imati prilike uživati tijekom ove dvosatne scensko-glazbene rock eksplozije posvećene Freddieju Mercuryju i Queenu.

Podsjetimo, nakon premijere u Zagrebu gdje je Dino Jelusić oduševio kao Freddie Mercury u rasprodanoj Ciboni, Mostar je druga stanica ovog simfonijskog rock spektakla. Koncert koji će se u petak održati na Kantarevcu ujedno je i bosanskohercegovačka premijera ovog zahtjevnog koncertnog programa pod umjetničkim vodstvom maestra Igora Tatarevića.

A zbog povećanog zanimanja za koncert, organizatori su od danas otvorili i nova prodajna mjesta za ulaznice, koje se sada mogu kupiti i na sljedećim lokacijama:

  • Caffe Jazzy Bell, Ulica Stjepana Radića Mostar,
  • Caffe Pink, Ulica Kralja Tomislava, Mostar,
  • Mali puž, Ulica Kralja Tomislava, Mostar,
  • Charlie Snack Bar, križanje Petra Krešimira i Petra Rizza, Mostar,
  • Caffe bar Evergreen, Čitluk,
  • Caffe Bell Ami, Ljubuški,
  • Caffe Bar Brothers, Međugorje.

Uz navedeno, ulaznice za koncert potražite i na blagajni Kosače i na platformi Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/bohemian-rock-symphony-mostar-14721

Na dan koncerta, ulaznice će se također moći kupiti na blagajni na Kantarevcu od 10h ujutro, do početka koncerta.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?