U teškoj prometnoj nesreći poginuo pacijent iz vozila Hitne pomoći

U teškoj prometnoj nesreći poginuo pacijent iz vozila Hitne pomoći

Link na izvornu vijest

Kako se neslužbeno doznaje, pacijent koji se prevozio u sanitetskom vozilu je stradao u prometnoj nesreći koja se danas dogodila na brzoj cesti Banjaluka-Laktaši, rekla je za RTRS načelnica Urgentnog centra na UKC Srpske dr Slavica Zeljković.

“U prometnoj nesreći neslužbeno doznajemo da je na licu mjesta nesreće, stradao pacijent koji se prevozio u sanitetskom vozilu”, ističe Zeljković za RTRS.

Navodi da su, iz iste prometne nesreće dovezena tri pacijenta, vozač i medicinska sestra iz sanitetskog vozila iz opće bolnice Gradiška.

“Sestra je najlakše ozlijeđena, s lakim tjelesnim ozljedama, ali ostaje na opservaciji, a vozač je svjestan s ozljedom kuka i bit će kirurški zbrinut tijekom danu. Nakon tog zahvata se očekuje prijem na traumatologiju”, dodaje Zeljković.

Kako kaže, treća osoba, koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, odnosno vozač drugog vozila je najteže ozlijeđen.

“Došao je s poremećajem stanja svijesti, sa znacima šoka, reanimacija je odmah započeta, trenutno je na respiratoru, ali sve prognoze za njega su preuranjene”, kaže Zeljković.

Kako se neslužbeno doznaje , medicinska sestra koja je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći, priopćila je da je osoba koja se prevozila kao pacijent u sanitetskom vozilu stradalo na licu mjesta nesreće.

The post U teškoj prometnoj nesreći poginuo pacijent iz vozila Hitne pomoći first appeared on ABCportal.info.

Objava U teškoj prometnoj nesreći poginuo pacijent iz vozila Hitne pomoći pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?