ZAPROSIO JE DJEVOJKU NASRED PUNE PLAŽE, A ONDA SE POJAVILA ONA: KAD JE PROGOVORILA, NASTAO JE APSOLUTNI MUK

ZAPROSIO JE DJEVOJKU NASRED PUNE PLAŽE, A ONDA SE POJAVILA ONA: KAD JE PROGOVORILA, NASTAO JE APSOLUTNI MUK

Link na izvornu vijest

ZAPROSIO JE DJEVOJKU NASRED PUNE PLAŽE, A ONDA SE POJAVILA ONA: KAD JE PROGOVORILA, NASTAO JE APSOLUTNI MUK

Zenika Lanca je na TikToku pokazala romantičnu proslavu koju je organizovao njen dečko dok se spremao da je pita hoće li da se uda za njega. Međutim, stvari nisu baš išle kako je planirano.

Istini za volju, prosidbe na javim mjestima, a pogotovo plažama, uvijek su riskantne. Zenikin sada vjerenik postavio je šator s tortom, bijelim stolnjakom i desetinama jastuka uz njega. Na torti piše: “Hoćeš li da se udaš za mene?”, a u pozadini je postavio i znak s istim riječima.

Kada je kleknuo na jedno koljeno, nepoznata žena im je upala u kadar kako bi vratila znak koji se prevrnuo. Umjesto da nakon toga ode, ona nastavlja da prekida poseban trenutak para i čak se čini da traži da pogleda prsten dok se par grli.

“Kako brzo pokvariti prosidbu”, napisala je Zenika na TikToku. “Molim vas, pripazite na ovakve stvari koji se ljudima događaju jednom u životu. Nikad ne znate da li ste ih upropastili”, poručila je tiktokerka.

“Prvih nekoliko sekundi može se pripisati dobrim namjerama, ali ostatak lošim manirima”, “Razboljela sam od muke dok sam gledala ovo”, “Užas, umjesto da ode sve se više petlja”, samo su neki od komentara ispod videa koji je prikupio više od 730.000 pregleda na TikToku.

Video pogledajte OVDJE.

@warngwarng

Please be mindful of other people’s once in a lifetime event! You never know you’re already ruining it 🥹 But i won’t have this any other way! I’ll redo this all over again 🫶🏼💞

♬ original sound – Zenicca Llanza

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?