Širokobriježani pokorili Torcida kup: Glavina najbolji golman, Barbarić igrač

Širokobriježani pokorili Torcida kup: Glavina najbolji golman, Barbarić igrač

Link na izvornu vijest

Završilo je još jedno izdanje popularnog malonogometnog turnira – Torcida kup.

U konkurenciji veterana prvo mjesto je uzela ekipa Cosmos u kojoj su među najbitnijim igračima Širokobriježani: Bernard Glavina, Josip Stojanović, Goran Marušić i Marko Kvesić.

Finalni ogled je prošao napeto, ali su Širokobriježani bili bolji od ekipe Monty Python.

Nagradu za najboljeg golmana turnira dobio je Bernard Glavina – koji svoje brojne nagrade za najboljeg golmana više ne može ni prebrojati.

U finalu je gol za pobjedničku ekipu zabio Marko Kvesić koji je već ostvario brojne uspjehe na Torcida kupu.

U konkurenciji seniora (mladih) u finalu su Hercegovci igrali za ekipu Volarević promet.

Jedini gol za Volarević promet zabio je David Barbarić, ali je prvo mjesto uzela ipak ekipa Caffe bar Sea Wolf koja je slavila rezultatom 2:1.

Upravo David Barbarić je proglašen najboljim igračem turnira u velikoj konkurenciji.

David Barbarić tijekom polufinalnog ogleda

(www.jabuka.tv |Foto: Športski savez Široki Brijeg)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?