Remi Zrinjskog i LASK-a, Plemići će igrati Konferencijsku ligu

Remi Zrinjskog i LASK-a, Plemići će igrati Konferencijsku ligu

Link na izvornu vijest

U prvih 45 minuta utakmice nije bilo previše izglednih prilika ni na jednoj strani, a vodstvo Zrinjskom donio je Nemanja Bilbija u 38. minuti iz kaznenog udarca.

Prethodno je vratar gostiju Tobias Lawal pred svojim golom srušio Marija Ćužu.

Iako je Zrinjski dobro otvorio drugo poluvrijeme, stvorio nekoliko poluprilika, gosti su izjednačili u 52. minuti preko Branka Jovičića, koji je sa 17 metara prizemnim udarcem pogodio desni kut gola Marka Marića.

Nakon primljenog pogotka pogubili su Plemići konce igre. Gosti su najbliži drugim pogotku bili u 73. minuti kada je Elias Havel šutirao s 15 metara, a Marić je vrhovima prstiju skrenu loptu u korner.

Na drugoj strani Zrinjski nije uspio povezati svoje redove i doći do drugog pogotka i produžetaka.

Utakmica je tako završila rezultatom 1:1 što znači da će LASK igrati Europsku ligu, a Zrinjski Konferencijsku ligu.  

Bez obzira na sve Zrinjski je napravio povijesni rezultat postavši prva bh. momčad koja će igrati grupnu fazu nekog Uefinog natjecanja.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?