Britney Spears u toplesu jahala konja pa poručila: Trebala sam biti gola

Britney Spears u toplesu jahala konja pa poručila: Trebala sam biti gola

Link na izvornu vijest

Britney Spears nedavno je putem svog Instagram profila objavila kako u toplesu jahala konja što je ponovo zabrinulo njene fanove.

Nakon vijesti o razvodu, Britney Spears ponovo šokira javnost svojim ponašanjem. Nakon bizarnih snimaka s prijateljima, u kojem jedan od njenih prijatelja liže njenu nogu, Britney je putem svog Instagram profila odlučila podijeliti snimak na kojem u toplesu jaše konja.

“Morala sam skinuti gornji dio u je*enoj pustinji. Trebala sam biti gola”, napisala je pjevačica u opisu, ali je snimak ubrzo obrisan s Instagrama.

Naime, na nekim od fotografija koje je podijelila sa svoje avanture u pustinji, Britney Spears je nosila kaubojski šešir, bijele hlače i žuti top, ali na spomenutom snimku, njena leđa bila su gola.

Njeno ponašanje ponovo je zabrinulo javnost nakon razvoda sa Samom Asgharijem. Iako su glasine kružile još od marta ove godine, ali bivši par se zvanično oglasio sredinom augusta.

Nakon toga, Britney je viđena s drugim muškarcem, za kojeg se sumnja da su u ljubavnoj vezi. Navodno je riječ o Paulu Richardu Solizu, 37- godišnjaku koji je gotovo godinu dana uposlen kao njeno osoblje, a navodno ima i kriminalnu prošlost, koju Britney nije provjeravala prilikom zapošljavanja.

Inače, Britney i Sam Asghari trenutno su usred razvoda, a postigli su dogovor o vlasništvu kućnih ljubimaca, gdje je od pet pasa, Britney dobila skrbništvo nad četiri psa. Sam Asghari neće dobiti nikakav novac jer su potpisali predbračni ugovor u kojem ga ona nije dužna isplatiti nakon razvoda.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?