Odlična utakmica GOŠK-a i Sarajeva završila remijem

Odlična utakmica GOŠK-a i Sarajeva završila remijem

Link na izvornu vijest

Iznimno dinamična utakmica u Gabeli između GOŠK Gabele i FK Sarajeva završila je fer rezultatom 2:2.







U prvih 13 minuta, Sarajevo je izvelo čak pet kornera, ne iskorištivši niti jednu priliku u prvom dijelu utakmice.

Nakon kornera je šutirao Šero u 41.minuti, lopta pogađa gornju stativu, ali gosti je ne uspijevaju izbiti i ona ponovo dolazi do Šere koji kroz gužvu pogađa za 1:0.

Na poluvrijeme igrači GOŠK-a odlaze s vodstvom.

U 58. minuti susreta Šahinović je odbranio jedan udarac glavom, lopta se odbila nekako do Mihaljevića koji pogađa za 2:0.

Hasić je šutirao iskosa sa 18 metara, lopta je išla pravo u Bobića kojem je prošla ispod ruku te Hasić pogađa za 2:1 u 63.minuti.

Hasić je nedugo zatim šutirao, Radenović je malo “podigao” loptu koja vara Bobića za 2:2, 66.minuti.

 

GOŠK je imao dva gola prednosti, Sarajevo je bilo izgubljeno, no Hasić je uspio vratiti goste u igru.

Čak i nakon izmjena, sudačke nadoknade od četiri minute i prilika oba tima – konačni rezultat ostaje 2:2.

(www.jabuka.tv | Foto:FK Sarajevo)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?