Državljanin BiH poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

Državljanin BiH poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

Link na izvornu vijest

Nešto iza ponoći u subotu u Osijeku je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila BMW X6 koji je rodom iz Mostara, ali u Osijeku živi posljednih godina.

Četiri saputnika su zadobila teške povrede i ljekari KBC Osijek se još uvijek bore za njihove živote, piše 24sata.

Kako je navedeno vozač se kretao velikom brzinom iz smjera Donjeg grada i vozio je prema centru. U dijelu kod osječke Tvrđe, u Ulici Cara Hadrijana kod parkinga za tramvaje, na izlasku iz zavoja izgubio je kontrolu nad BMW-om, udario u metalni rasvjetni stup, potom u drvo koje je smrskalo automobile.

Policija je dobila dojavu o nesreći u 00:51 sat u subotu i do njihovog dolaska vozač je već bio mrtav, dok su preostalu četvorku iz vozila izvlačili vatrogasci koji su morali razrezati vrata kako bi izvadili unesrećene.

U automobilu su kao putnici bili Z.B. (47), D.P. (43), G.S. (40) i A.B. (31), svi iz Osijeka, dok je vozač D.Š. (46) državljanin BiH, rodom iz Mostara ali, u Osijeku živi posljednjih godina jer se tu zaposlio.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?