U Hercegovini se gradi Povijesno-memorijalni centar Domovinskog rata

U Hercegovini se gradi Povijesno-memorijalni centar Domovinskog rata

Link na izvornu vijest

Autor: dnevno.ba

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekta ”Povijesno-memorijalni centar Domovinskog rata” održano je u ponedjeljak u zgradi Gradske uprave u Ljubuškog.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić i ministar prostornog uređenja ŽZH Zvonimir Širić, piše Dnevnik.ba.

Memorijalni centar prostirat će se na 200 m², a vrijednost mu je preko 500.000 KM. Radovi bi trebali krenuti za dva tjedna, a plan je da projekt bude gotov do sljedećeg ljeta.

Sastanku su još nazočili dopredsjednica Vlade ŽZH i ministrica financija Blagica Leko, ministar unutarnjih poslova ŽZH Mladen Bebek te predsjednik Gradskog vijeća Ljubuškog Tihomir Kvesić.

Autor: dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?