Vatreni večeras traže tri boda, sve drugo je neprihvatljivo

Vatreni večeras traže tri boda, sve drugo je neprihvatljivo

Link na izvornu vijest

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20:45 igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2024. protiv Latvije.

Odabranicima Zlatka Dalića nužna je pobjeda kojom bi se dodatno približili Njemačkoj te stvoriti još bolju atmosferu uoči gostovanja u Armeniji koje ih očekuje u ponedjeljak.

– Mi imamo respekt prema svima, takva je stvar i s Latvijom. To sam rekao i igračima i stožeru, dakle krenut ćemo s najjačim mogućim sastavom. Želimo igrati s 15 igrača, rasporediti snagu i nećemo mijenjati ništa. Krećemo s najjačim što imamo, ali nemojte me dovoditi u situaciju da mijenjam svoj stil i najavljujem sastav. Idemo punom snagom jer nama što prije treba tih 15-16 bodova da se plasiramo, najavio je izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije u srijedu.

Dalić je u ponedjeljak, govoreći o utakmici protiv Latvije, rekao da je jedina zamka ta da ih shvatimo neozbiljno.

– Sve što su do sad izgubili bilo je na knap. Uzeli su bod Walesu. To dosad nije,bio problem, ali moram to naglasiti jer želimo tri boda, punu Rujevicu, korektno navijanje i podršku. Onda ćemo biti pravi. Bitna nam je samo pobjeda. Igrali smo u Rijeci s Ciprom i Maltom, mučili smo se, bilo je teško.

Kao i obično nije želio komentirati sastav koji će izaći protiv Latvije.

– Najviše bih volio da damo šansu svima, da svi podnesu isti teret. To bi bilo najrealnije, najoptimalnije, ali najvažniji je rezultat. Nećemo puno miksati jer moramo biti ozbiljni u radu i pripremi sastava, rekao je Dalić.

Za pretpostaviti je da će početnih 11 biti: Livaković – Juranović, Šutalo, Gvardiol, Perišić – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Petković, Ivanušec.

Podsjetimo, na ljestvici skupine D vodi Turska s devet bodova iz četiri utakmice, Armenija je druga sa šest bodova iz tri susreta, dok Hrvatska na trećem mjestu ima četiri boda iz dva susreta. Slijede Wales s četiri boda iz četiri dvoboja, te Latvija bez bodova.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?