Kako dugotrajno riješiti problem plijesni i vlage na zidovima

Kako dugotrajno riješiti problem plijesni i vlage na zidovima

Link na izvornu vijest

Razne vrste plijesni koje se pojavljuju na zidovima ne samo da su neugodne oku – već mogu ozbiljno naštetiti i vašem zdravlju. No postoje načini kako zaustaviti plijesan na zidovima i održati svoj dom zdravim. Pročitajte korisne savjete kako očistiti plijesan – i spriječiti da se vrati!

Plijesan i gljivice na zidovima i drugim površinama mogu se pojaviti u velikom broju kućanstava, ali odabirom pravih proizvoda moguće je očistiti površine kako bi se plijesan i gljivice uništili, te spriječio njihov povratak otklanjajući glavni uzrok njihovog pojavljivanja.

Kako plijesan i gljivice djeluju nazdravlje ljudi ikvalitetu stanovanja?

Plijesni i gljivice lako rastu u vlažnom zatvorenom okruženju. Osobe koji vrijeme provode u takvim okruženjima mogu osjetiti posljedice na svom zdravlju,kao što su respiratorne tegobe, glavobolja i razne druge fizičke smetnje.

Treba napomenuti da plijesan stvara i razne procese na materijalima na kojima se pojavljuje tako dodatno podstiče razmnožavanje gljivica, grinja i bakterija,što dodatno komplicira potencijalne probleme sa zdravljem ljudi.

Jako bitna je i činjenica da plijesan i gljivice imaju veliki utjecaj na zdravlje djece. Djeca koja rastu u okruženju sa gljivicama i plijesni često mogu imati problema sa imunitetom, astmom, kašljem, sinusnom infekcijom, pa čak i puno težim respiratornim oboljenjima.

Plijesni i gljivica sa zidnih površina se moramo riješiti čim se pojave i svakako spriječiti njihov povratak.

Kako?

Duga-tehna ima sigurno i efikasno rješenje, i što je najvažnije ekološki prihvatljivo i zdravlju neškodljivo. Rješenje se sastoji od dva ključna koraka.

Prvi korak je otkloniti plijesni i gljivice sa površina koristeći Spray OFF!. On će, osim zida, uspješno očistiti i zabijeliti i vašu kupaonicu, posebno fuge i druge teško dostupne površine oko kade, tuša, umivaonika i sl.

Nakon uspješnogčišćenja i dezinfekcije zaraženih površina,Potrebno je spriječiti ponovu pojavu plijesni i gljivica.

Drugi korak je nanijeti toplinsko izolacijsku zidna boju: SUPERCONFORT je jedinstven proizvod koji sadrži i specijalne staklene 3M mikro kuglice punjene zrakom, koje poboljšavaju termalnu izolaciju podižući temperaturu zida, te sprječava pojavu kondenzacije koja se stvara uslijed razlike u temperaturi zraka i zida, a time i plijesni.
Osobito je pogodna za prostorije kao što su kuhinje, kupatila, podrumi, praonice, pekare, ali i za sve ostale prostorije sa problemom stvaranja kondenzacije i plijesni.
Ovo je bezopasan, dugotrajan i siguran način zaštite, na fizičkoj osnovi i kao takav je izuzetno prikladan za prostorije u kojima se svakodnevno boravi.

Životni prostor treba biti mjesto za ugodno i kvalitetno življenje, mikroorganizmi na zidovima ne smiju biti naši podstanari, već ih trebamo efikasno eliminirati, SprayOFF! i Superconfort su prijatelji našeg doma i zaštita od potencijalnih bolesti.Kombinacija ovih proizvoda će spriječiti nastanak kondenzacije i crnila na zidovima, te će vaš dom učiniti čistim, zdravim i sigurnim.

Za više informacija o proizvodima, kao i Vama najbližim prodajnim mjestima pozovite Duga-tehna tehničku podršku, na besplatni info telefon 0800 87 777.

 

 

The post Kako dugotrajno riješiti problem plijesni i vlage na zidovima appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?