Badr Hari izašao pred publiku i riječima koje su odjeknule otkazao borbu zbog zemljotresa

Badr Hari izašao pred publiku i riječima koje su odjeknule otkazao borbu zbog zemljotresa

Link na izvornu vijest

Slavni marokanski kickboxer Badr Hari obišao je svijet nakon što je sinoć u ringu otkazao borbu zbog razornog zemljotresa koji je pogodio njegovu zemlju.

Hari (38) trebao se boriti protiv Jamesa McSweeneya u Glory 88 eventu u Parizu, no iako je bio u dvorani i došao u ring, odbio je boriti se nakon što je njegovu zemlju pogodio razoran zemljotres.

Slavni borac je izašao pred publiku i snažnim riječima otkazao borbu. Publika je imala razumijevanja pa ga je ispratila aplauzima dok je Hari bio skoro u suzama.

“Ljudi se bore tražeći tijela svojih najmilijih, ja se ne mogu boriti zbog zabave”, rekao je ukratko Hari, a ova njgova rečenica brzo je obišla svijet i naišla na komplimente fanova.

Zvaničnici su odmah potvrdili kako je glavna borba otkazana te da zamjene neće biti.

Zemljotres, koji je jučer pogodio Maroko, odnio je već više od 2.000 žrtava uz isto toliko povrijeđenih. Za brojnim osobama se još uvijek traži.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?