Dennis Schröder najbolji igrač SP-a, Bogdanović i Dončić u idealnoj petorci

Dennis Schröder najbolji igrač SP-a, Bogdanović i Dončić u idealnoj petorci

Link na izvornu vijest

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je s 5:0 pobijedila Latviju u susretu petog kola skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Slijedi dvoboj s Armenijom, koja je danas remizirala s Turskom.

– Bili smo ozbiljni, čestitam dečkima. Dobra naša predstava, jedna dobra priprema za Armeniju. Zabili smo pet golova, odmorili neke igrače. Slijedi priprema za Armeniju, odmah je ozbiljan pristup imao izbornik Zlatko Dalić u izjavi za Novu TV.

– Ozbiljnost uvijek mora biti, ne smijemo podcijeniti protivnika. Iako su slabiji na papiru, možeš imati problema ako ih ne shvatiš ozbiljno. Ovo je pokazatelj kako dalje igrati. U ovakvim utakmicama ne možeš puno dobiti, ali možeš puno izgubiti, dodao je.

O odličnoj predstavi Brune Petkovića kaže:

– Dobro igra u Dinamu, u formi je, kada je spreman, on može puno toga napraviti i boljim protivnicima. Ja to od njega i očekujem, u kontinuitetu mora ovako igrati.

Osvrnuo se i na Ivanušeca:

– Ivanušec nije slučajno ovdje, on je dio momčadi. Kovačić i Majer osjetili su probleme na treningu, nismo htjeli riskirati. Nismo ih koristili kako bismo ih imali za Armeniju. Obojica imaju napornu sezonu, moramo ih sačuvati. Odmorili smo i Gvardiola jer ima puno utakmica. Možemo računati na Ivanušeca.

Što misli o gostovanju u Armeniji?

– Očito su Armenci nezgodni, dobili su Wales, vodili su do kraja protiv Turske. To nam je najteže gostovanje. Moramo se spremiti, pobjeda tamo bila bi velik korak prema Njemačkoj i želimo je ostvariti. Treba biti oprezan, protivnik je dobar. Imamo sedam bodova i dvije utakmice manje, ali moramo skupiti tih 15-16 bodova i plasirati se na Europsko prvenstvo, zaključio je Dalić.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?