ARMENIJA – HRVATSKA 0:1 Hrvatska preuzela vrh skupine i juri prema Euru

ARMENIJA – HRVATSKA 0:1 Hrvatska preuzela vrh skupine i juri prema Euru

Link na izvornu vijest

Hrvatska je pobijedila na gostovanju Armeniju 0:1 u četvrtoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Jedini pogodak zabio je Andrej Kramarić u 14. minuti. Hrvatska je tako zasjela na prvo mjesto skupine D s 10 bodova, koliko ima i Turska, s tim da Turci imaju utakmicu više.

Hrvatska je krenula s dvije promjene u sastavu u odnosu na utakmicu s Latvijom. Na bekovskim pozicijama igrali su Barišić umjesto Sose te Josip Stanišić umjesto Juranovića. Mateo Kovačić ponovo nije bio u prvom sastavu. Hrvatska je od početka krenula dominantno, uzela posjed u svoje noge i krenula napadati. Isplatilo se to u 14. minuti, kad je Kramarić zabio za 1:0.

Modrić je ubacio iz kornera, lopta se odbila od Mkhrtchyana do hrvatskog napadača, koji je ostao sam na drugoj stativi i s par metara skrenuo loptu u gol. Provjeravala je VAR soba je li tu bilo zaleđa, no gol nije poništen. Hrvatska je imala nekoliko dobrih šansi do kraja prvog dijela, dok Armenci nisu mogli kreirati ništa opasno po Dominika Livakovića.

Momčad Zlatka Dalića na stadionu u Erevanu pratilo je oko hrvatskih 200 navijača, koji nisu ni smjeli biti tamo zbog zabrane UEFA-e.  Utakmicu je nakratko prekinuo dron u prvom dijelu. Letio je blizu terena i nosio zastavu regije Nagorno-Karabakh, u kojoj ratuju Armenci i Azerbajdžanci, prenosi Index.hr

Objava ARMENIJA – HRVATSKA 0:1 Hrvatska preuzela vrh skupine i juri prema Euru pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?