Hrvatska na vrhu skupine D: Kramarić osigurao pobjedu u Armeniji i savršeni rujan Vatrenih

Hrvatska na vrhu skupine D: Kramarić osigurao pobjedu u Armeniji i savršeni rujan Vatrenih

Link na izvornu vijest

Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je još jednu kvalifikacijsku pobjedu na putu prema Europskom prvenstvu u Njemačkoj: u Erevanu je jednu od brojnih šansi Vatrenih realizirao Kramarić, prenosi Hrvatski nogometni savez.

Nakon učinkovite predstave protiv Latvije u Rijeci (5:0), izabranici Zlatka Dalića tri su boda uzeli i na zahtjevnom gostovanju u Armeniji, gdje su stvorili veliki broj izglednih šansi, a dovoljan im je naposljetku bio jedan pogodak.

Odlučujući se trenutak dogodio se već u 14. minuti utakmice, kada je nakon udarca iz kuta najbolje iz blizine reagirao Kramarić, a njegov je pogodak potvrđen nakon provjere VAR-suca.

Brojni su hrvatski reprezentativci potom propuštali svoje prigode, istaknuo se i domaći vratar Čančarević, a u drugom je poluvremenu za nekoliko centimetara prvijenac za Vatrene propustio upisati Stanišić. Odlične su prigode u nastavku imali i Perišić i Brozović.

U drugoj današnjoj utakmici Skupine D snage će odmjeriti Latvija i Wales, a vodeća Hrvatska kvalifikacije nastavlja u listopadu, kod kuće protiv Turske te u gostima kod Walesa.

HNS/Tomislavcity

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?