Najava događaja za ponedjeljak, 11. septembar 2023. godine

Najava događaja za ponedjeljak, 11. septembar 2023. godine

Link na izvornu vijest

Najava događaja za ponedjeljak, 11. septembar 2023. godine

FOTO: Capital

ŠEKOVIĆI – Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović u posjeti preduzeću “Drinjača”. Izjave za novinare i uzimanje kadrova u 9.00 časova.

ŠIPOVO – U 12.00 časova na Šipovačkim barama biće služen parastos za 525 Srba koje su ustaše zaklale na ovom mjestu početkom septembra 1941. godine.

BANJALUKA – U 11.00 časova predstavnici Fondacije za održivi razvoj “Progresus” promovisaće novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za nabavku mehanizacije, opreme i alata mađarske proizvodnje u okviru projekta podrške Vlade Mađarske poljoprivrednicima u Srpskoj. /Dom omladine/

ISTOČNO SARAJEVO – U 10.00 časova sjednica Skupštine grada Istočno Sarajevo na kojoj će biti razmatran izvještaj o izvršenju gradskog budžeta za šest mjeseci ove godine u iznosu od 5.708.282 KM.

BANJALUKA – U 12.00 časova izjave za novinare u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv sepse. /hol centralnog medicinskog bloka, ulaz sa heliodroma/

PARIZ – Zamjenik predsjedavajućeg Delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope Snježana Novaković Bursać učestvuje na dvodnevnoj sjednici Komiteta za politička pitanja ovog parlamenta.

SKOPLJE – Samit Procesa Brdo-Brioni na kojem će učestvovati i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednici Srbije Aleksandar Vučić, Crne Gore Jakov Milatović, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Slovenije Nataša Pirc Musar i Hrvatske Zoran Milanović.

VAŠINGTON – Obilježavanje 22 godine od napada na Svjetski trgovinski centar u NJujorku i Pentagon u Vašingtonu.

Чланак Najava događaja za ponedjeljak, 11. septembar 2023. godine се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?