Vahid Halilhodžić sasvim iskreno: Za nas bi trebala biti primjer reprezentacija Hrvatske, momci su toliko privrženi

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba

Nogometna BiH poražena je u ponedjeljak navečer na gostovanju kod Islanda (1:0) i tako je ostala bez šansi za odlazak na Europsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Najbolji bh. stručnjak Vahid Halilhodžić prokomentirao je za Dnevni avaz stanje u redovima “Zmajeva”, a otkrio je da je itekako spreman pomoći reprezentaciji, kao i da će uskoro “sjesti na kavu” s čelnicima NS BiH, kako bi im dao svoje viđenje situacije .

Ja sam uvijek spreman pomoći mojoj državi. Imam privatne razloge za dolazak u BiH. Vjerojatno može doći do toga da popijemo kavu, da ja dam svoje mišljenje o svemu tome, o tome kako bih ja to možda uradio.

Ja mogu pomoći kada osjetim da imaju viziju, pošto imam iskustvo rada u različitim reprezentacijama, od Japana do Maroka, a svi oni imaju različite mentalitete. Pedagoški, sociološki, psihološki se moraš adaptirati, pa čak i na karakter tog podneblja.

Međutim, sam rad se može zasnivati na istim metodama i traženje od igrača. Treba napraviti određeni kodeks i gdje god sam radio na taj način, imao sam uspjeh. Nekad kada gledam reprezentaciju BiH imam osjećaj da im fali borbenosti, tog damara, te želje i volje.

Možda se varam, ali za nas bi trebala biti primjer reprezentacija Hrvatske. Momci su toliko privrženi, angažirani za taj dres, volio bih da i mi imamo isti pristup dresu kao oni, rekao je Vahid Halilhodžić za Dnevni avaz.

Autor: Dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?