Posrnulog pobjednika hrvatskog ‘Supertalenta’ uhitili su zbog pljački teških 140 tisuća eura

Posrnulog pobjednika hrvatskog ‘Supertalenta’ uhitili su zbog pljački teških 140 tisuća eura

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba

Pobjednik hrvatskog Supertalenta Petar Bruno Basić uhićen je zbog razbojništva i još nekoliko kaznenih djela. Policija ga tereti za pljačke teške 140 tisuća eura.

PU Zagrebačka objavila je da je uhitila 31-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojništva, jedno kazneno djelo krađe i tri kaznena djela krivotvorenja isprave na području Grada Zagreba. Portal 24 sata neslužbeno doznaje da je riječ o pobjedniku Supertalenta.

Dva kaznena djela razbojništva počinio je u u dvije zlatarnice, i to u Zagrebu u Ulici Vice Vukova i u Sesvetama u Ninskoj ulici. Novac koji je zaradio od prodaje otuđenog zlata trošio bi na kockanje, putovanja i luksuzni način života.

Međutim, tu nije bio kraj njegovom protupravnom ponašanju, sumnja se da je počinio i kazneno djelo krađe na štetu trgovačkog centra na adresi u Zagrebu, Buzinski Krči, gdje je početkom srpnja došao automobilom na koji je stavio ranije ukradene registracijske pločice te iz skladišta otuđio više komada različitih artikala.

image
Foto: Nova TV

Materijalna šteta nastala počinjenjem navedenih kaznenih djela iznosi oko 140.715 eura.

U Supertalentu zaradio 200.000 kuna

Petar Bruno Basić pobjednik je Supertalenta održanog 2016., kada je gledatelje oduševio svojim plesom na šipki, koji mu je donio i nagradu od čak 200 tisuća kuna.

Basić je nakon pobjede govorio da mu je djevojka Danijela najveća podrška te da će velik dio od nagrade uložiti u razvoj njihova studija. Godinu kasnije pristupio je u Hrvatsku vojsku.

image
Foto: PU Zagrebačka
Autor: Dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?