Održan ždrijeb parova šesnaestine finala Kupa BiH: Zrinjski putuje u Zenicu, Široki u Foču, Velež u Visoko…

Održan ždrijeb parova šesnaestine finala Kupa BiH: Zrinjski putuje u Zenicu, Široki u Foču, Velež u Visoko…

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je održan ždrijeb parova šesnaestine finala (1/16) Kupa Bosne i Hercegovine.

Parovi šesnaestine finala:

Bosna Visoko – Velež

Bratstvo Bosanska Krupa – Zvijezda 09

Sloboda – Željezničar

Brotnjo – GOŠK

Tekstilac – Tuzla City

TOŠK – Igman Konjic

Radnik Hadžići – Borac Banja Luka

Sloga Gornji Vakuf – FK Sarajevo

Radnik Bijeljina – Sloga Doboj

Čelik – Zrinjski

Sutjeska Foča – Široki Brijeg

Tomislav – Posušje

Laktaši – Goražde

Slavija – Leotar

Sutpčanica – Rudar Prijedor

Kozara – Jedinstvo

Utakmice šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine igraju se naredne srijede, 27. rujna.

Vrijedi istaknuti da se u ovoj fazi igra samo jedna utakmica. Ukoliko nakon 90 minuta ne bude pobjednika, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca.

Titulu iz prošle sezone brani Zrinjski.

Za razliku od prošlih nekoliko sezona, u ovoj će se igrati jedna finalna utakmica najmasovnijeg natjecanja u BiH. Odluka je to IO NFSBiH neposredno pred prošlogodišnje finale u Zenici, prenosi vecernji.ba.

Autor: Dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?