Žestoke kazne bh. klubovima zbog pirotehnike, rasizma…

Žestoke kazne bh. klubovima zbog pirotehnike, rasizma…

Link na izvornu vijest

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH ponovno je žestoko kaznilo pojedine klubove u BiH.

Na sjednici održanoj početkom rujna, premijerligaški klubovi su kažnjeni sa ukupno 31.500 KM, piše Faktor.

Sarajevo je prošlo najgore i ono će morati platiti kaznu od 9.000 KM zbog korištenja pirotehničkih sredstava protiv Veleža, kao i zbog istog prestupa u utakmici protiv GOŠK-a.

Borac je kažnjen sa 7.000 KM zbog pirotehnike, a Velež sa 6.000 zbog korištenja pirotehnike te rasizma idrugih oblika diskriminacije u utakmicama protiv Željezničara i Sarajeva.

The post Žestoke kazne bh. klubovima zbog pirotehnike, rasizma… first appeared on ABCportal.info.

Objava Žestoke kazne bh. klubovima zbog pirotehnike, rasizma… pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?