A GDJE ĆETE VI Već se traže vikendice na Blidinju za doček Nove godine, evo kakve su cijene

A GDJE ĆETE VI Već se traže vikendice na Blidinju za doček Nove godine, evo kakve su cijene

Link na izvornu vijest

Iako je ostalo više od tri mjeseca, neki su već krenuli s planiranjem “najluđe noći” u godini. Doček nove godine za neke je samo običan dan, dok drugi s nestrpljenjem isti iščekuju s nestrpljenjem.

Jedna od omiljenijih destinacija za doček svakako je Blidinje.

Tako su pojedini već krenuli s potragom za smještajem. Stranica blidinje.net na jednom od svojih Instagram storija objavila je oglas u kojem posjetitelji iz Hrvatske traže smještaj.

“Traži se vikendica za doček Nove godine za 4 do 6 osoba”, stoji u objavi uz objavljeni broj mobitela iz Hrvatske.

Kada je riječ o vikendicama kojih je na Blidinju iz dana u dan sve više one za doček imaju svoju cijenu. Naime, kako su nam rekli s Blidinja, njihova cijena kreće se od 150 do 200 eura za noć neovisno o broju osoba.

I dok će brojni upravo u iznajmljenim vikendicama i dočekati novo ljeto, neki će pak na zabavu u sklopu “Blidinje zima fest 2023/2024″. Posjetitelji će ispratiti staru, odnosno dočekati novu godinu uz; Dalmatino, Deja vu Band, Milicu Todorović, Adija Šošu te DJ nastupe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?