Magoda ugostio Lanu Pudar u Olimpijskom muzeju, pršte čestitke

Magoda ugostio Lanu Pudar u Olimpijskom muzeju, pršte čestitke

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba/Fena

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda danas je u Olimpijskom muzeju Sarajevo ugostio najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar.

Uz čestitku za iznimne rezultate koje je ovog ljeta ostvarila, ministar Magoda je u ime Ministarstva kulture i sporta KS iskazao Lani snažnu podršku na putu do njenog cilja – Olimpijskih igara u Parizu 2024, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

– Vrhunski sportski rezultati dolaze uz uporan trud i rad. Hvala ti Lana za ustrajnost kojom nas nadahnjuješ. Hvala ti što usprkos svim preprekama nikada nisi odustala, te što si motivacija i inspiracija mladima. Hvala ti što si jedna od najboljih ambasadorica Bosne i Hercegovine. Vlada Kantona Sarajevo i resorno ministarstvo uvijek će biti tvoja snažna podrška na putu do uspjeha – poručio je Magoda.

Također se zahvalio i njenom treneru Damiru Đedoviću, kao i cijelom timu na tome što su još jednom svojim rezultatima oduševili i obradovali sve Bosance i Hercegovce.

Autor: Dnevno.ba/Fena

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?