Ljubušak Mirko Alilović drugi u Top 5 EHF Lige

Ljubušak Mirko Alilović drugi u Top 5 EHF Lige

Link na izvornu vijest

Ljubušak Mirko Alilović krenuo je u svoju 21 sezonu EHF Lige prvaka, te je na drugom mjestu po broju sezona , samo jednu manje od Nikole Karabatića koji je sa 22 sezone na vrhu liste najdugovječnijih.

201 cm visoki vratar Mirko Alilović plaši strijelce u EHF Ligi prvaka od sezone 2000/01, kada je prvi put zaigrao u konkurenciji igrajući za RH Izviđač. U sezoni 2005/06 prelazi u španjolski klub Abanca Ademar Leon, a zatim u RK Celje Pivovarna Laško.

Uzastopne drugoplasirane medalje s Veszprémom 2015. i 2016. najbliže su što je došao osvajanju natjecanja. Nakon još pet godina u Mađarskoj s OTP-Bank Pick Szeged, ovog je ljeta preselio u Poljsku i Orlen Wisla Plock.

Za eurohanball.com Mirko je prokomentirao:

”Nisam ni znao da sam 21 sezonu bio u Ligi prvaka. Istina je, vrijeme leti, kao dječak sam igrao u Ljubuškom i sjećam se da je to bio san svih u tadašnjem klubu i gradu. Nakon toga Ademar León, Celje, Veszprém, Szeged. Naravno, čast je toliko godina biti dio elite i vrhunskog rukometa. To je potvrda da ste sve što ste radili u karijeri radili na visokoj razini. Nadam se dobrom zdravlju, a onda će sigurno doći još nekoliko sezona.”

“A tajna? Tajna je u marljivom radu jer ništa ne pada s neba. Svoj talent možete izoštriti samo napornim radom. Čak i ako nemate veliki talent, radom i upornošću možete postići velike stvari”, zaključuje Alilović.

RLJ/eurohandball.com

Objava Ljubušak Mirko Alilović drugi u Top 5 EHF Lige pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?