Sjajna večer Hrvata u prvom kolu Lige prvaka

Sjajna večer Hrvata u prvom kolu Lige prvaka

Link na izvornu vijest

Odigrane su utakmice prvoga kola Lige prvaka. Danas su na rasporedu bile skupine A, B, C i D, dok su klubovi ostalih skupina jučer odigrali svoje susrete.

Galatasaray (2) – FC Kopenhagen (2)

U ranijem terminu, Galatasaray i FC Kopenhagen odigrali su napetu utakmicu koja je završila rezultatom 2:2, uz jedan crveni karton za Eliasa Jelerta (FC Kopenhagen). Strijelci golova bili su Mohamed Elyounossi i Diogo Goncalves za Kopenhagen, no Galatasaray koristi situaciju te pred sam kraj utakmice postižu 2 pogotka, Sacha Boey u 86. minuti i Tete u 88.

Real Madrid (1) – Union Berlin (0)

Susret Real Madrida i Union Berlina obilježio je fantastični i neumorni Luka Modrić, koji je gotovo zabio savršen pogodak u mrežu protivnika, ali mu je nažalost taj šut bio spriječen. U tijeku sudačke nadoknade, Jude Bellingam kupi odbijanac i zabija za konačnih 1:0 u 94. minuti.

Arsenal (4) – PSV (0)

Arsenal je potpunom dominacijom protiv PSV-a obilježio večer, s fantastičnih 4:0, pogotcima Sake već u 8. minuti, Trossardovom raketom u donji desni kut vrata u 20. minuti, Gabriela Jesusa uz lijevu stativu u 38. minuti te predivan gol Odegaarda u 71. minuti.

 

Bayern (4) – Manchester United (3)

Bayern je utišao Manchester United u napetoj utakmici rezultatom 4:3, a golove su realizirali Leroy Sane u 28. minuti po sredini gola, nedugo zatim Gnabry zabija za 2:0 u 32. minuti, a Marcus Rashford (Manchester United) smanjuje na 2:1. U 53. minuti dosuđen je penal za Bayern zbog igranja rukom, koji realizira Harry Kane. Na samom kraju susreta, u 88.minuti Casemiro (Manchester United) postiže pogodak za 3:2, ali u sudačkoj nadoknadi Tel (Bayern) pronalazi put do mreže za 4:2. Ipak, tu nije kraj i u zadnjim sekundama Manchester United Casemirovim pogotkom smanjuje na 4:3.

Benfica (0) – Salzburg (2)

Salzburg je odličnom igrom iznenadio Benficu, koja je od 13.minute igrala s igračem manje (Antonio Silva) te su za Salzburg dosuđena dva jedanaesterca, od kojih je realiziran onaj u 15.minuti Potpunu dominaciju nad igrom imao je reprezentativac hrvatske U21 reprezentacije, mladi Roko Šimić koji precizno postiže penal te asistrira Gloukhu u 51.minuti za konačnih 2:0 Salzburga.

Braga (1) – Napoli (2)

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela u susretu Braga – Napoli, Giovanni Di Lorenzo (Napoli) zabija za 1:0 i taj rezultat na semaforu stoji gotovo do kraja susreta, no Bruma (Braga) posprema loptu u mrežu Napolija za 1:1. U 88. minuti Niakate (Barga) poklanja autogol Napoliju za konačnih 2:1.

Real Sociedad (1) – Inter Milan (1)

Real Sociedad i Inter Milan odigrali su nerješeno, 1:1, pogtocima Mendeza (Real Sociedad) i  Martineza (Inter Milan). Inter je “počašćen” i jednim crvenim kartonom zbog grubog starta Barelle u 65. minuti.

Sevilla (1) – Lens (1)

Sevilla je slavila već u 9.minuti pogotkom Ocamposa, asistencijom sjajnog Rakitića koji je izveo korner, no Fulgini (Lens) u 24. minuti smanjuje na 1:1 i taj rezultat ostaje na semaforu do kraja susreta.

(www.jabuka.tv | Photo: IMAGO/Andreas Schaad – FC Red Bull Salzburg/IMAGOSPORT)
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?