Suvenir Brotnja izrađen u radno – okupacijskoj radionici Ustanove Sveti Josip Radnik

Suvenir Brotnja izrađen u radno – okupacijskoj radionici Ustanove Sveti Josip Radnik

Link na izvornu vijest

Kroz radno – okupacijske radionice i aktivnosti koje se provode u prostorijama Ustanove Sveti Josip Radnik, Čitluk uključeni korisnici uz svoje terapeute su izradili jedinstven suvenir za naše mjesto.

Mjesto poznato po vinogradima i vinu, stoljetnog imena Brotnjo je dobilo po prvi put svoj suvenir. Suvenir u koji je uloženo puno truda i ljubavi.

Korak po korak od samog miješanja, izrade, sušenja, bojanja i pakiranja su uključene osobe sa invaliditetom, što daje ovom suveniru još veću važnost i dragocjenost, objavljeno je na web stranici Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik uz zahvalu umjetniku Toniju Kozariću koji je ostvario ideju suvenira i za njega izradio kalup.

Izvor: Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik – Čitluk

Citluk.ba

The post Suvenir Brotnja izrađen u radno – okupacijskoj radionici Ustanove Sveti Josip Radnik appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?