PO ASTROLOZIMA, OVA 3 ZNAKA NE MOGU BEZ FLERTA

PO ASTROLOZIMA, OVA 3 ZNAKA NE MOGU BEZ FLERTA

Link na izvornu vijest

PO ASTROLOZIMA, OVA 3 ZNAKA NE MOGU BEZ FLERTA

Među izdvojenim znacima su Vage, ali i Strijelčevi i Blizanci. Zbog čega je to tako?

Listu horoskopskih znakova koji su najviše skloni flertu sačinile su astrološkinje Anabel Gat i Gospođa Šarlot, kako je javnosti poznata žena stručnjak za Zodijak.

Blizanci

Ovim znakom vlada Merkur, planeta komunikacije, što ih čini bržim misliocima i još bržim govornicima. Međutim, njihov flert može često biti samo flert i ništa više.

– Flert je više refleks nego čin namjere, jer oni uživaju u društvu ljudi koji mogu da stimulišu njihov um… Blizanci se mogu sprijateljiti i razgovarati sa bilo kim, tako da je flert gotovo kao izazov za njih, da bi se uvjerili da li im neko kompatibilan na tom nivou – objašnjava astrološkinja Šarlot koja Blizance naziva i najbrbljivijim znakom.

Vaga

Vladajuća planeta Vaga je Venera, planeta ljubavi i ljepote. Šarlot ovaj znak izdvaja kao najljepši u Zodijaku

Vage su veoma privlačne svojoj okolini. One su “društveni leptirići u koje može da se svako zaljubi”. Vole da žive za trenutak i dok flertuju, više uživaju u samom razgovoru nego o nekom “skrivenom” cilju. I obožavaju kada flert dugo, dugo traje, smatra Anabel Gat, piše Žena Blic.

Strijelac

Flert je za Strijelčeve “način da istraže, otkriju sve romantične i seksualne mogućnosti, čak i ako ih to uvali u nevolji”.

Strijelčevi vole spontanost u odnosu, i to treba da ima na umu svako koga oni privuku, a koji lako mogu da brzo požele ozbiljniju vezu sa pripadnikom ovog znaka. Strijelac je pritom i najodvažniji u zavođenju.

The post PO ASTROLOZIMA, OVA 3 ZNAKA NE MOGU BEZ FLERTA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?