KUPILA JE ROZI TOALET PAPIR, A ONDA SAZNALA OD ČEGA JE: MUKA MI JE, VIŠE NIKADA

KUPILA JE ROZI TOALET PAPIR, A ONDA SAZNALA OD ČEGA JE: MUKA MI JE, VIŠE NIKADA

Link na izvornu vijest

KUPILA JE ROZI TOALET PAPIR, A ONDA SAZNALA OD ČEGA JE: MUKA MI JE, VIŠE NIKADA

Učinilo joj se da tekstura papira nije baš najbolja, bio je grublji na dodir, ponegdje su se videle tamnije “mrvice” u teksturi, a kada bi ga bacila u WC šolju, gotovo da bi zapušio odvod. Zato je zatražila pomoć na forumu i ubrzo zanijemjela od odgovora.

Tehnolog koji joj se javio joj je objasnio da je najvjerovatnije riječ o recikliranom toalet-papiru, koji se pravi od raznih papirnih otpadaka, a na kom se zadržavaju određene vječne hemikalije. Također, proizvođači boje reciklirani papir da se ne bi primijetile sitne “greške” u teksturi i da bi se sakrila njegova neprirodna boja.

  • Dodatno, uvijek proveravajte ko je proizvođač papira koji kupujete, jer ne zadovoljavaju svi oštre standarde-dodao je u svom odgovoru. Ubrzo su se javili i drugi korisnici koji su naveli kako su odavno izbacili reciklirani toalet-papir jer su primijetili da su u vrijeme kad su ga koristili imali blagu iritaciju, pa su pomislili da ima veze s tim. Zorica je naglasila da je papir djelovao previše roze i “neprirodno”, ali da ju je privukla ceijna. Ubrzo je i sama shvatila da je napravila veliku grešku.
  • Muka mi je, izguglala sam od čega se pravi taj papir, neću ga nikad više kupiti-napisala je.

(Telegraf)

The post KUPILA JE ROZI TOALET PAPIR, A ONDA SAZNALA OD ČEGA JE: MUKA MI JE, VIŠE NIKADA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?