Najava događaja za ponedjeljak, 2. oktobar 2023. godine

Najava događaja za ponedjeljak, 2. oktobar 2023. godine

Link na izvornu vijest

Najava događaja za ponedjeljak, 2. oktobar 2023. godine

FOTO: Capital

BUDIMPEŠTA – U 12.00 časova sastanak i radni ručak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom. /Karmelićanski manastir u Budimu, VIDEO/

BANJALUKA – U 12.00 časova ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić održaće konferenciju za novinare o kampanji “Društveno odgovorni” i privrednim subjektima i proizvodima koji su njome obuhvaćeni. /prostorije Ministarstva/

NOVI GRAD – U 14.00 časova ministar za postorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Bojan Vipotnik, zajedno sa rukovodiocima nadležnih institucija i stručnih timova iz Srpske i Federacije BiH, razgovaraće sa načelnikom opštine Miroslavom Drljačom o početku istraživanja na području uticaja planirane izgradnje odlagališta radioaktivnog i nuklearnog otpada u opštini Dvor u Hrvatskoj. Snimanje kadrova na početku sastanka u zgradi opštine, a izjave za novinare u 14.45 časova na stadionu Mlakve.

BANJALUKA – U 10.00 časova generalni direktor kompanije “M:tel” Jelena Trivan posjetiće Prirodno-matematički fakultet povodom rekonstrukcije učionice za čiju je realizaciju sredstva donirao “M:tel”.

ISTOČNO SARAJEVO – U 12.00 časova predstavnici Matične biblioteka Istočno Sarajevo uručiće nagrade djeci koja su tokom ljetnog raspusta pročitala najveći broj knjiga, čime će biti završena akcija “LJetni najčitalac Dječije biblioteke”. Izjave za novinare u 11.45 časova.

SARAJEVO – U 9.30 časova nastavak suđenja pripadnicima takozvane Armije BiH optuženim u predmetu “Ćamil Ramić i drugi” za zločine nad zarobljenim pripadnicima Vojske Republike Srpske na području Goražda i Višegrada od 1992. do 1994. godine. /Sud BiH/

MADRID – Međunarodni samit o klimi i energetici. Srna

Чланак Najava događaja za ponedjeljak, 2. oktobar 2023. godine се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?