Rukovodstvo Dinama prošvercalo u zrakoplov ”tatinog sina” iz Atene

Rukovodstvo Dinama prošvercalo u zrakoplov ”tatinog sina” iz Atene

Link na izvornu vijest

Dva mjeseca su prošla od kaosa u Ateni u kojoj je ubijen navijač AEK-a zbog čega su u zatvoru završila 102 navijača Dinama.

Hrvatski list Nacional donosi šokantne tvrdnje da je rukovodstvo Modrih iz Atene izvuklo jednog od navijača koji je sin člana Skupštine Dinama.

Bad Blue Boysi već su dva mjeseca u atenskom zatvoru gdje se protiv njih vodi istraga zbog ubojstva jednog od navijača AEK-a.

Hrvatski list ‘Nacional’ donosi ekskluzivnu informaciju da je rukovodstvo Dinama iz Atene uspjelo izvući člana Bad Blue Boysa Dinu Kordića, člana Skupštine Dinama.

Prema informacijama ovog lista Dino Kordić se nakon svega što se događalo sakrio u grm i potom je nazvao oca Željka, zaposlenika i člana Skupštine Dinama.

Ovaj je pozvao Vlatku Peras u Ateni, a ona je poslala Miljenka Sakomana i Brunu Marković da ga pokupe. Ono što je nevjerojatno, prema pisanju Nacionala, je to da se Dino Kordić kući vratio u zrakoplovu s igračima.

Nacional je doznao da je cijeli klub već mjesec i pol ‘na iglama’ od straha da u javnost ne iscure informacije kako se u avionu koji se 8. kolovoza vraćao iz Atene, nalazio i jedan ‘slijepi putnik’. U Grčku su otputovala 64 člana delegacije, a u Zagreb ih se vratilo 65.

Taj 65. bio je pripadnik Bad Blue Boysa Dino Kordić. Njega je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila Dinamova delegacija, dalo mu je opremu i zatim su ga ukrcali na let i dovezli u Zagreb, navodi se.

Dino Kordić je bio na popisu navijača koji su ušli u Grčku, ali po svemu sudeći neće odgovarati za bilo što jer se nije tražilo njegovo izručenje.

U Grčkoj još uvijek traje istraga protiv navijača. Uhićeni su razmješteni po nekoliko zatvora i sudbina im je neizvjesna.

posusje.info

Objava Rukovodstvo Dinama prošvercalo u zrakoplov ”tatinog sina” iz Atene pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?