Široki Brijeg želi tri boda protiv Igmana: U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je finale

Široki Brijeg želi tri boda protiv Igmana: U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je finale

Link na izvornu vijest

NK Široki Brijeg i FK Igman Konjic odmjerit će snage u nedjelju, 8. listopada na Pecari. Utakmica u sklopu 10. kola Premijer lige BiH bit će odigrana s početkom u 18 sati.

Novi premijerligaški ogled na današnjoj konferenciji za medije najavili su šef stručnog štaba Marijan Budimir i napadač Chinedu Stephen.

– Igman je jako dobro krenuo u sezonu, skupili su devet bodova u četiri utakmice i na tome su ostali do ovoga kola. Sada su promijenili trenera i sigurno će dati maksimalan napor kako bi prekinuli svoju negativnu seriju od pet vezanih poraza, kazao je Budimir, pa nastavio:

– Imaju iskusnu momčad s puno prekaljenih igrača koji su prošli puno utakmica u Premijer ligi BiH i inozemstvu. Posebno su dobri u prekidu i znaju igrati na rezultat. Međutim, mi ćemo se dobro pripremiti, imati odgovor na sve izazove i vratiti se na pobjednički kolosijek, naglasio je trener Širokog Brijega.

Nakon derbija na Grbavici u kojem su Plavo-bijeli doživjeli poraz u posljednjim trenutcima utakmice zdravstveni bilten Širokog Brijega značajno se poremetio.

– Nažalost, neke igrače smo definitivno izgubili za ovu utakmicu, a trudimo se kako bi neke uspjeli osposobiti za utakmicu. Ne bih htio detaljnije o tome govoriti jer do utakmice imamo još tri treninga, istaknuo je Budimir.

Napadač Chinedu Stephen svojim zalaganjem i borbenošću na terenu vrlo brzo je pobrao simpatije širokobrijeških navijača. Nakon utakmice na Grbavici na svojim društvenim mrežama poslao je jednu ohrabrujuću poruku navijačima i naglasio kako vjeruje u svoje suigrače i zajednički uspjeh.

– U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je to finale i pred našim navijačima idemo na pobjedu. U potpunosti smo fokusirani na utakmicu s Igmanom. Mogu obećati kako ćemo dati sve od sebe za tri boda, rekao je nigerijski napadač u dresu Širokoga Brijega.

– Želim pozvati navijače da dođu na utakmicu protiv Igmana, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo pobjedom, naglasio je Chinedu.

Pravdu u utakmici na Pecari dijelit će Antonio Tomić iz Kreševa

The post Široki Brijeg želi tri boda protiv Igmana: U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je finale first appeared on ABCportal.info.

Objava Široki Brijeg želi tri boda protiv Igmana: U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je finale pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?