Sergej Ćetković pred koncert u Ljubuškom: Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva

Sergej Ćetković pred koncert u Ljubuškom: Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva

Link na izvornu vijest

Još nas malo vremena dijeli od velikog koncerta pjevačke zvijezde Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom, gdje će ovaj majstor balada 30.10. u Gradskoj sportskoj dvorani ponovo zapjevati svojim fanovima u Hercegovini.

– Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva – poručio je Sergej uoči koncerta i naglasio kako obožava pjevati u Hercegovini.

Popularni pjevač je najavio da u Ljubuškom priprema jedinstven koncert u kojem će uživati sve generacije publike. Balade, ali i brže pjesme naći će se na repertoaru koji priprema za ovaj veliki koncert, a ispričao nam je kako je zbog jedne neugodne životne situacije napisao pjesmu „Pusti probleme“.

– Pjesma priča o situaciji u kojoj smo se našli prilikom kupovine jednog stana. Znači, sve je bilo dogovoreno, podigao kredit, angažirao ljude da srede stan i čovjek nas par dana prije zaključenja ugovora jednostavno prevari! Prodao je drugome stan, bez da nam to kaže i što reći – ispadneš magarac. I Kristina taman dolazi s mora i kaže mi: Nemoj više balade, hajde napiši nešto normalno, nešto veselo! A ja joj kažem: Što da pišem u ovoj situaciji? Pusti probleme … Sve dileme… – ispričao nam je iskreno Sergej.

Pjesma je ubrzo postala jedan on njegovih najvećih hitova, a uz „Pusti probleme“, Sergej će u ovoj posebnoj koncertnoj noći u Ljubuškom zapjevati i sve svoje najveće hitove: „Daj šta daš“, „Ne odlaziš“, „Korov“, „Dva minuta“, „Kofer“, „Ljubav“, „Ne živim ja“, „Oči nikad ne stare“, „Pogledi u tami“ i mnoge druge bezvremenske pjesme od kojih su mnoge već postale i evergreeni. Hercegovačka će ih publika sve moći zapjevati u glas zajedno sa svojim omiljenim pjevačem 30.10. na koncertu u Ljubuškom.

Izvanredan pjevač, karizmatičan i emotivan muzičar i kantautor… Šta reći o Sergeju Ćetkoviću osim da su ljubav, zahvalnost i iskrena emocija njegov zaštitni znak. A Sergej uvijek naglašava da mu je najveća podrška u životu i karijeri upravo supruga Kristina, s kojom će uskoro proslaviti 25. godišnjicu braka. 

Sergej je brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim arenama u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Puli već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih i najtraženijih izvođača našeg podneblja. Njegovi brojni hitovi dodatna su potvrda zašto ovaj muzički umjetnik ima blistavu karijeru koja traje već gotovo 25 godina.

Za veliki koncert Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom već se sada traži ulaznica više pa organizatori pozivaju sve fanove da svoje ulaznice nabave što prije!

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti online na platformama Entrio.ba i Adriaticket, a i na prodajnim mjestima širom Hercegovine.

Objava Sergej Ćetković pred koncert u Ljubuškom: Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?