ŠIMUN TOPIĆ BRONČANI U ZAGREBU

ŠIMUN TOPIĆ BRONČANI U ZAGREBU

Link na izvornu vijest

Tijekom ovog vikenda u Zagrebu se održao Zagreb Croatia open G1 2023, jedan od najkvalitetnijih i najbrojnijih međunarodnih bodovnih taekwondo turnira u Europi. Na turniru se okupilo više od 700 natjecatelja iz cijelog svijeta u uzrastima kadeta, juniora i seniora, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Članovi našeg kluba nastupili su u sklopu reprezentacije Taekwondo saveza Herceg Bosne, a najuspješniji je bio Šimun Topić koji je u konkurenciji kadeta do 53 kilograma u borbi za medalju ostvario pobjedu nad predstavnikom Austrije i osigurao broncu da bi u polufinalu izgubio od prvaka kategorije.

David Milićević je u kategoriji juniora do 59 kilograma nakon dvije pobjede izgubio u borbi za medalju od prvaka te kategorije.

Nakon jedne pobjede borbu za medalju od prvakinje kategorije izgubila je Anamarija Miličević u kategoriji kadetkinja do 51 kilogram.

Bez ostvarenih pobjeda turnir su završile Marta Grubišić u kategoriji kadetkinja do 51 kilogram i Filipa Bašić u kategoriji juniorki do 59 kilograma.

Na ovom turniru naše borce pratili su treneri Taekwondo saveza Herceg Bosne Vedran Ćubela i August Orlović iz Livna, a našu ekipu je pratila i vozila Ivana Miličević.

Osim naših članova za Taekwondo savez HB nastupili su i članovi iz Livna koji su ostvarili dobar rezultat.

Čestitke svima na pobjedama i osvojenim medaljama. Zahvaljujemo se Elektroprivredi HZHB koja je sufinancirala nastup naših sportaša na ovom turniru.

Objava ŠIMUN TOPIĆ BRONČANI U ZAGREBU pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?