Unatoč porazu mlade momčadi Izviđača na startu EL idemo dalje #europskiizviđač

Unatoč porazu mlade momčadi Izviđača na startu EL idemo dalje #europskiizviđač

Link na izvornu vijest

Izviđač Agram je doživio težak poraz u prvom kolu Europske lige.

Domaćin je u prvih 15 minuta postigao isto toliko golova, a primio samo tri. Na odmor su domaći igrači otišli s plus 20 (27:7), a pri posljednjem oglašavanju sirene na semaforu bio je ispisan rezultat 52:24.

U domaćem timu izvrstan je bio Andrij Akimenko, koji je mrežu Izviđača zatresao 11 puta iz 13 pokušaja, a po šest golova postigli su Ante Kuduz i Alex P. G.

Kada je riječ o prvaku BiH, koji je nastupio bez povrijeđenog Milana Vukšića, Ivano Pavlović je postigao šest, a Filip Odak pet golova.

Glavu gore, momci i sretan povratak kući! #europskiizviđač

“Vidimo se u sljedeci utorak u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuski gdje dočekujemo Fuchse Berlin.
Idemo skauti!” poručuju iz kluba

Objava Unatoč porazu mlade momčadi Izviđača na startu EL idemo dalje #europskiizviđač pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?