KK Široki: Tri nove medalje sa državnog prvenstva!

KK Široki: Tri nove medalje sa državnog prvenstva!

Link na izvornu vijest

Tri nove medalje sa državnog prvenstva! Drugog dana državnog prvenstva koje se održava u Prelogu, ekipa karate kluba ŠIROKI osvojila je još tri medalje i to dvije bronce i jedno srebro.

David Sesar je osvojio srebrenu medalju, a brončane su danas bile Laura Bilać i Antonija Knezović. Ukupno 12 medalja za naš klub s ovogodišnjeg dječjeg državnog prvenstva.

Čestitke svim ovogodišnjim osvajačima medalja Lauri Bilać, Antoniji Knezović, Davidu Sesaru, Nikolini Lasić, Miji Zovko, Marku Brkiću, Miji Sesar, Katarini Ćuže, Petru Mandiću, Karlu Bilaću, Petri Knezović i Patricku Pavloviću.

Naš klub je još jednom dokazao da je na ponos svom gradu. Još se jednom zahvaljujemo našim roditeljima, sponzorima i prijateljima kluba na pomoći pri odlasku na prvenstvo Hrvatske. Veliko hvala Gradu Širokom Brijegu i njegovom gradonačelniku gospodinu Miri Kraljeviću, hvala tvrtki Vibar d.o.o, TT kablovi i gospodinu Dariu Tomiću, Printerio, PARTS, iFORM, ZOOM, Sopta d.o.o, TC Barać, priopćili su nam iz KK Široki.

The post KK Široki: Tri nove medalje sa državnog prvenstva! first appeared on ABCportal.info.

Objava KK Široki: Tri nove medalje sa državnog prvenstva! pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?