Berlinska policija zabranila propalestinski prosvjed protiv rata u Gazi

Berlinska policija zabranila propalestinski prosvjed protiv rata u Gazi

Link na izvornu vijest

Prosvjed je zabranjen nakon “procjene svih okolnosti i uzimanja u obzir svih interesa”, priopćila je policija uoči propalestinskih i proizraelskih demonstracija zakazanih za vikend.

Postojala je mogućnost da će se na događaju čuti antisemitski uzvici, poticanje na nasilje i zastrašivanje, dodala je policija u priopćenju. Organiziranje bilo kakvog zamjenskog događaja je također zabranjeno do 6. studenoga.

Organizacija Generation Palestine je skup s 500 sudionika prijavila za 18:30 i pod sloganom “Djeca Berlina za djecu Gaze”.

Nekoliko skupova povezanih sa sukobom je zakazano za kraj tjedna, a 500 ljudi se očekuje na okupljanju “Mir na Bliskom istoku” u subotu u 14 sati kod Brandenburških vrata u središtu Berlina.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?