[FOTO] Posušje i Zrinjski podijelili bodove

[FOTO] Posušje i Zrinjski podijelili bodove

Link na izvornu vijest

U prvom dijelu Premijer lige BiH nedavno su posuški nogometaši pobijedili Zrinjski te s nadom da to mogu ponoviti ušli onu večerašnju utakmicu, ali već u drugoj minuti Nemanja Bilbija bio je najviši u skoku i pogodio za vodstvo prvaka BiH. Samo nekoliko minuta kasnije gosti su preko Ćužea, a onda i Jukića mogli udvostručiti svoje vodstvo. 

Mogao je to Jukić napraviti i u 21. minuti kada je šutirao uz samu stativu, a kazna je došla dvije minute kasnije. Karlo Kamenar ubacio je iz slobodnog udarca, a najviši u skoku bio je Ivan Marić, koji je stvari na Mokrom docu vratio na početak. Igralo se uglavnom nakon toga na sredini terena s brzim otvaranjem Zrinjskog prema naprijed, a to im se isplatilo u 34. minuti kada je na asistenciju Bilbije Antonio Ivančić goste opet doveo u vodstvo. 

Nakon toga pretjeranih uzbuđenja nije bilo do pred kraj prvog poluvremena kada se za njih pobrinuo Tarik Ramić. On je rukom u glavu udario Kamenara pa ga je glavni sudar Ermin Sivac poslao na tuširanje. Krunoslav Rendulić odmah je napravio dvije zamjene, a u sudačkoj nadoknadi kapetan Posušja Dominik Begić je zatresao mrežu za izjednačenje prije odlaska u svlačionicu. 

Nakon burne završnice prvog poluvremena u drugo se ušlo s dosta smanjenim intenzitetom a prilike za Posušje udarcima iz daljine imali su Joao Erick, Dominik Begić i Nikola Mandić, dok je Ćuže imao priliku za goste, ali je njegov udarac iz blizine uspio ukrotiti Kolić, kao i još nekoliko pokušaja koji nisu bili pretjerano ozbiljni. Ozbiljniji nisu bili ni pokušaji domaćina koji je ove sezone već četiri boda uzeo aktualnom prvaku BiH. 

Objava [FOTO] Posušje i Zrinjski podijelili bodove pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?