Humanitarni koncert “Vatra” treću godinu zaredom na Pecari

Humanitarni koncert “Vatra” treću godinu zaredom na Pecari

Link na izvornu vijest

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe “Vatra” 9. prosinca 2023. godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Široki Brijeg ugostio je dva velika duhovno-glazbena događaja u Hercegovini u 2021. i 2022. godini.

Dvorana na Pecari primila je neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvata poput Alana Hržice, Petra Buljana iz Božje pobjede, fra Marina Karačića, zbora Mihovil, sestara Ramljak. U ovogodišnjem našem koncertu očekuje nas gostovanje dvije iznimno poznate grupe moderne kršćanske duhovne glazbe Amorose i Emanuel iz Zagreba.

Duhovna glazba je postala neizostavan dio molitvenih susreta i pomaže današnjem dubljem zbližavanju čovjeka i Boga. Očekujemo iznimno dobru duhovnu atmosferu kao i proteklih godina na Pecari. Informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica možete pratiti na službenoj stranici organizacije www.umomsrcuvatra.info.

Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica i za evangelizacijske projekte zajednice.

Post Humanitarni koncert “Vatra” treću godinu zaredom na Pecari je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?