ANA BAVRKA ZA HAYAT.BA O NOVOM POČETKU: JA SAM STVARNO DOŠLA KUĆI

ANA BAVRKA ZA HAYAT.BA O NOVOM POČETKU: JA SAM STVARNO DOŠLA KUĆI

Link na izvornu vijest

  • Istina, nikada nisam otišla sa Hayata, a vidim i da me moja ekipa sa Hayata nije zaboravila, i to je ono što mi najviše grije dušu. Ja sam stvarno došla kući, spomenut ću to u ovoj novoj emisiji, neke ljubavi su stvarno vječne. Ovo je ljubav koja je trajala, traje i vjerujem da će trajati do kraja mog života. Tako je divno biti među svojim ljudima i raditi posao koji istinski, dušom voliš – rekla je Bavrka.

Kako ističe, bila bi neiskrena kada bi rekla da joj televizija nije nedostajala u ovoj pauzi, čak ju je njen partner Zoran pitao zar joj stvarno toliko nedostaje televizija, jer je konstantno pričala o tome. To je jedna profesionalna deformacija s kojom, prosto, živi. To je nešto što Ana voli, s čim živi, i čak kad ne bude više na ekranima, uvijek će živjeti taj stil života.

Njena najveća podrška je upravo Zoran, zbog kojeg se i bila privremeno povukla, kako bi mu bila podrška u poslu, ali sada su uspjeli iskombinovati to da karijere jednako uspješno idu zajedno s njihovim privatnim životom. Mala razdvojenost zbog Aninih snimanja na Hayat TV-u ojačala je njihovu povezanost. Osjeća se velika požrtvovanost i želja da jedno drugom pruže podršku u ostvarenju svojih snova.

  • Ja sam tako sretna da uz sebe imam čovjeka koji uistinu cijeni ono što ja radim i nikada nije gušio niti moj personaliti niti moje ambicije. Dapače, samo je potpaljivao vatru i ovo je dokaz za takvo nešto, ali vjerujem da i ja to njemu vraćam – kazala je Bavrka.

Od sutra na Hayat TV počinje nova emisija kroz koju će vas Ana voditi. Ana otvara „Vrata Balkana“ u 21:00 h.

  • Kada otvorimo vrata Balkana dobijemo jednu riznicu ljubavi, pogotovo u muzičkom smislu. To je nešto sa čime se imamo ponositi i šteta bi bilo da na to zaboravimo, jer to su toliko kvalitetne stvari, toliko kvalitetni autori, kvalitetne pjesme, izvođači, nešto na što zaista svaki Bosanac i Hercegovac treba da bude ponosan, a tome ne svjedoči samo Balkan nego i cijeli svijet. Naše pjesme se slušaju na svakom koraku, jednostavno smo jedan nezaobilazan segment uživanja, emocije i dobre muzike i dobre pjesme – kazala je Ana za Hayat.ba pred premijeru emisije koju će otvoriti vrsni autor Dino Muharemović sa svojim gostima.

Mnogobrojna muzička djela koja su nastala na našem prostoru već odavno su otvorila i uvijek iznova otvaraju vrata Balkana, te je ovo prilika da naši gledaoci ponovo uživaju u njima.

Video pogledajte OVDJE.

(A.Arifović)

The post ANA BAVRKA ZA HAYAT.BA O NOVOM POČETKU: JA SAM STVARNO DOŠLA KUĆI first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?