DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU: OTKAZAN LET ZA SARAJEVO, MNOGI PUTNICI U ŠOKU

DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU: OTKAZAN LET ZA SARAJEVO, MNOGI PUTNICI U ŠOKU

Link na izvornu vijest

DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU: OTKAZAN LET ZA SARAJEVO, MNOGI PUTNICI U ŠOKU

Negoduju mnogi putnici koji su večeras trebali doći u Sarajevo.

-Dijele nam hranu i vodu, niko ne zna šta se dešava, a otkazani su letovi”, kaže čitatelj Crne hronike.

Let iz Istanbula za Sarajevo je trebao sletjeti u 21:00 sati, a i na zvaničnoj stranici sarajevskog aerodroma stoji da je let otkazan.

Let za Sarajevo bi trebao biti oko 10 sati sutra ujutru.

Prema nezvaničnim informacijama, nije otkazan samo let za Sarajevo, upitanju je veći problem u kojem se našao Turkish Airlines.

Prema informacijama, navodno je došlo do problema u izdavanju karata i rezervacija u sistemu Turkish Airlinesa.

Na Twitteru se pojavila informacija kako će Turkish Airlines osigurati smještaj, izvršiti povrat novca i kompenzaciju za sve troškove zbog otkazanih letova.

(A.S./Crna-hronika)

The post DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU: OTKAZAN LET ZA SARAJEVO, MNOGI PUTNICI U ŠOKU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?