Posuški košarkaši u Banjoj Luci do druge uzastopne pobjede

Posuški košarkaši u Banjoj Luci do druge uzastopne pobjede

Link na izvornu vijest

Košarkaši Posušja pobijedili su večeras Borac u Banjoj Luci 69:77 (14:24, 19:16, 11:16, 25:21). nakon početnih šokova i četiri pobjede na otvaranju sezone momčad Danijela Reze stigla je do druge uzastopne prvenstvene pobjede. Košarkaši Borca u prvim trenucima utakmice vodili su 3:0 i 5:4, a nakon toga Žuti su vodili cijelo vrijeme i kontrolirali utakmicu do kraja.

U momčad Posušja sjajno se uklopio Kanađanin Quinton Gray koji je postigao 20 koševa (šut za tri 4/6). U 21 minuti koliko je bio na terenu imao je još četiri skoka i jednu asistenciju. Ivan Miličević igrao je skoro 28 minuta, postigao je 13 koševa, uz tri skoka i dvije asistencije. Rayshawn Mart Jr. postigao je 12 koševa, a imao je i pet skokova i tri asistencije. Krsto Bjelica je za više od 32 minute na parketu u svom učinku imao osam koševa, osam asistencija i šest skokova. Mirko Đerek uz sedam koševa (šut 3/3) imao imao je i dva skoka te tri asistencije. Mateo Zovko uz sedam koševa upisao je i po tri skoka i asistencije. Dominik Jukić dodao je četiri koša, dok a po tri su postigli Ante Kovač i Gabrijel Biško. Ostale utakmice ovog šestog kola su za vikend pa će Posušje nekoliko dana provesti na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

U sljedećem kolu za desetak dana Posušje će u svojoj dvorani dočekati Spars.

Objava Posuški košarkaši u Banjoj Luci do druge uzastopne pobjede pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?